Varer

Supervision

Hos VÆR tilbyder vi supervision til psykologer samt til andre faggrupper.

Supervisionen hos VÆR har en psykologfaglig og hjertebaseret tilgang, hvor nærvær og faglighed går hånd i hånd og skaber et trygt, inspirerende og nærende rum for dig.

Supervision er en næring til dig.

Supervisionen er tilrettelagt sådan, at der både er plads til sagssupervision og arbejdsrelateret personlig supervision.

 

Supervision hos VÆR er en hjertevarm vej til nye perspektiver

Priser + praktisk information

PRIS:

60 minutter: 1695,- (+moms)

90 minutter: 2095,- (+moms)

 

STED:

Personlig fremmøde i Aarhus.

Online-supervision

 

FORPLEJNING:

Der vil være økologisk te & kaffe og en dejlig atmosfære.

Supervisor

Som menneske er Ann-Jeanett Foldager inspireret af det naturlige, sansende og foranderlige i verden. Samtidigt er hun også optaget af stilhed, intuition og det inderste sande i hvert menneske.

Supervision ved Ann-Jeanett har fokus på både faglighed, nærvær og hjertevarme.

Ann-Jeanett har bred erfaring med arbejdet som psykolog, personale- og virksomhedsleder, underviser og supervisor, og Nærvær & Supervision skabes i en ånd af næring til sjælen.

 

Ind i al fagligt, vi gør og er, er vores egen personlige DNA – vores etik, værdier, åbenhed, hjertelighed – og denne del fortjener næring.

Uddannelse

2018: Autoriseret psykolog (cand.psych.aut.) af Psykolognævnet

2016: Supervisor v/ Supervisionshuset

2014: Cand.psych. v/ Københavns Universitet – speciale (karakter 12): En invitation til Foster-perspektiver – en kulturoverskridelse af fostertid, graviditet og forældreskab.

2013: Forskningspraktik: Undersøgelse af Fredspsykologi.

1995: Reiki I      2017: Reiki II

Uden hjælp fra Ann-Jeanett, ville jeg ikke være den stærke mor, som jeg er i dag. Hun hjalp mig på et tidspunkt i min barsel, hvor jeg havde brug for netop det, som hun kan tilbyde.

Kvinde, 38 år
8 års fertilitetsbehandling, angst i graviditeten, for tidlig født baby & belastningsreaktion under barsel

Jeg kan kun give min aller kærligste anbefaling til Ann-Jeanett. Den ro, kærlighed og varme jeg får med mig, når jeg går derfra, er uundværlig. De helt konkrete tips til lige netop det, jeg tumler med, har hun til mig. For ikke at tale om hendes fantastiske energi, som løfter mig op efter hver en samtale. En tro på mig selv bliver stille, men sikkert, bygget op fra gang til gang.

Kvinde, 29 år
Sygdom, kropskontakt, spirituel vækst og søgen efter indre ro.

Ann-Jeanett har hjulet mig med at stoppe selvundertrykkende adfærd, finde min indre ro samt udfordret mig til selvindsigt og udvikling.

Mand, 47 år
Indre ro, identitetskrise og selvværd

Ann-Jeanett har hjulpet mig med at få ro i mit system og styrket troen på mig selv!

Mand, 48 år
Ro, nærvær og mod til at stå ved sig selv

Hos Ann-Jeanett fik jeg et sted, hvor jeg kunne være MIG – ingen der mente noget for mig, eller ville have jeg skulle opføre mig på en bestemt måde for at passe ind – bare et fristed til at lette hjertet og vokse. Jeg har tilpasset mig in i ”kasser” hele livet, så her var der ingen begrænsninger, hvilket gav frihed.

Kvinde, 37 år
Sygdom, ingen børn, spirituel vækst.

Jeg er blevet mødt med stor omsorg og hjælp til at bearbejde den følelsesmæssige stress, jeg havde oplevet igennem flere år.

Kvinde, 44 år
Psykisk vold og enlig mor

Jeg er dig evigt taknemmelig for din kærlige og omsorgsfulde guidning igennem al det mørke, jeg var faret vild i, og ud på den anden side – det er næsten ubeskriveligt, så befriende det er at se OG MÆRKE lyset igen! Tak for dig og tak, fordi du fik mig tilbage til livet.

Kvinde, 36 år
Genfinde sig selv efter mange års livskrise

Ann-Jeanett lærte mig at mærke med hjertet og at gå med min intuition. Jeg lærte at sætte grænser og at tro på mig selv (efter en fødselsreaktion). Hendes tilgang er helt unik, og hun møder mennesker der, hvor de er. Kombinationen af flere typer terapi (og energiarbejde) har været altafgørende for mig og mit forløb. Jeg kan kun anbefale Ann-Jeanett.

Kvinde, 32 år
Graviditet og efterfødsel

Ann-Jeanett er meget hjertevarm og skaber et trygt og sikkert rum. Jeg følte mig set, som den jeg er, og blev mødt med forståelse og anerkendelse. Hun har hjulpet mig igennem forskellige problemstillinger og støttet mig i den udvikling, der lå i at finde tilbage til kernen af mig selv. Ann-Jeanett har min varmeste anbefaling, hun er meget mere end kun psykolog.

Kvinde, 28 år
Stress og identitetskrise